Nahahum Canyon House by Balance Associates

From the architects

This two story dwelling is set into the hillside with concrete retaining walls that guide the form of the cabin. An eastern oriented living space and kitchen occupy most of the main floor along with a powder room and utility area located within the hillside portion of the home. Architect: Balance Associates
Photography by Steve Keating Photography

Architecture, Interiors
|
Comments (0)

Comments are closed. Nahahum Canyon House by Balance Associates
Posted by Erin on December 7th, 2014

Balance Associates have designed a two story home in Nahahum Canyon, Washington. Its east west longitudinal axis and generous overhangs are designed to take advantage of solar orientation while maintaining panoramic views.

Updated: 07.12.2014 — 17:55